Elephas Tiliensis

…o νάνος ελέφαντας της Τήλου.

Aπομονωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περιορισμένο χώρο, oι ελέφαντες της Τήλου αναγκάστηκαν να συρρικνωθούν, προκειμένου να επιβιώσουν.

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2013. Πρώτη της εργασία ήταν η “Περσινή Αρραβωνιαστικιά” της Ζυράννας Ζατέλη. Παρουσιάστηκε την περίοδο 2013/14 & 2014/15 στο Θέατρο του Νεόυ Κόσμου.
Την περίοδο 2014/15 η ομάδα συνεργάζεται με το Θέατρο Τέχνης και παρουσιάζει στο Υπόγειο μια παράσταση εμπνευσμένη από το Αλεξανδρινό Κουαρτέτο του Λόρενς Ντάρρελ “Αλεξάνδρεια -Υπάρχουν αλήθεια και ψεύδος άραγε;-“.
Την περίοδο 2015/16 παρουσίασε μια σκηνική εκδοχή του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Ραπτόπουλου “Λούλα” στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
Στο “Καλοκαίρι project” των bizoux de kant γεννήθηκε η performance “Πώς θα ‘ναι ο λυτρωτής μου;”, βασισμένη στο διήγημα του Χόρχε Λουίς Μπόρχες “Το σπίτι του Αστέριου”. (Ιούνιος 2016)
Την περίοδο 2016/17 παρουσίασε σε συμπαραγωγή με το Θέατρο του Νέου Κόσμου μια σκηνική εκδοχή της “Persona” του Ίγκμαρ Μπέργκμαν.
Με τις παραστάσεις έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη (Θεατρικές Συναντήσεις), στα Ιωάννινα (Β’ Θεατρική Άνοιξη), στο Ρέθυμνο (Φεστιβάλ Αντίβαρο), στην Πάτρα και στο Ναύπλιο.
Για την παράσταση “Αλεξάνδρεια” η ομάδα ήταν υποψήφια για το Βραβείο Δραματουργίας στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου & Χορού Κάρολος Κουν 2016.
Την περίοδο 2017/18 η ομάδα παρουσίασε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου μια σκηνική εκδοχή του Κρητικού ποιμενικού ειδυλλίου του 16ου αιώνα, “Η βοσκοπούλα” και μια μεταγραφή της “Κυράς της θάλασσας” του Χένρικ Ίψεν. Για την παράσταση αυτή η ομάδα επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Στο Φεστιβάλ Αθηνών 2018 παρουσιάζει μια εκδοχή του “Οδυσσέα” του Τζαίημς Τζόυς, με τον τίτλο “Οδυσσέας, ένα ορατόριο – ωδή στην καθημερινότητα”.
Την περίοδο 2018/19 παρουσίασε μια σκηνική εκδοχή του “Φιλοκτήτη” του Σοφοκλή, εστιασμένη στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων. Η παράσταση ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά. Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.
Τον Ιανουάριο του 2020 οι Elephas tiliensis θα παρουσιάσουν στο Bios μια ανθρώπινη εγκατάσταση που δανείζεται υλικά απ’ το ίδιο το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική, για να εναντιωθεί στον φόβο, με τίτλο «Αγάπησέ με». Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

IMG_0002

Δημήτρης Αγαρτζίδης

Γεννήθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Γιώργου Κιμούλη “Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας” και στο “Εργαστήρι Φωνητικής Τέχνης”του Σπύρου Σακκά. Ιδρυτικό μέλος της ομάδας Elephas tiliensis. Σκηνοθέτησε με την Δεσποινα Αναστάσογλου τις παραστάσεις “Περσινή αρραβωνιαστικια” της Ζυράννας Ζατέλη, “Λούλα” του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, “Persona” του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, “Η βοσκοπούλα” Ανώνυμου, “Η κυρά της θάλασσας” του Χένρικ Ίψεν στο Θεατρο του Νέου Κόσμου, “Αλεξάνδρεια”, βασισμένη στο “Αλεξανδρινό κουαρτέτο” του Λόρενς Ντάρελ στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και “Οδυσσέας στο Φεστιβάλ Αθηνών 2018. Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί, στο Εθνικό και στο ελεύθερο θέατρο, με σκηνοθέτες όπως ο Λευτέρης Βογιατζής, η Άντζελα Μπρούσκου, ο Γιάννης Λεοντάρης, ο Σωτήρης Χατζάκης, η Ιώ Βουλγαράκη, η Νάντια Φώσκολου, η Έλλη Παπακωνσταντίνου, ο Αντώνης Καλογρίδης, ο Κοσμάς Φοντούκης, ο Γιώργος Κιμούλης, κ.α. σε έργα Ευριπίδη, Σοφοκλή, Τσέχωφ, Σαίξπηρ, Πούσκιν, Καζαντζάκη, Τ. Ουίλιαμς, Μαριβό, Πετρουσέφσκαγια, Σιμελπφένιχ κ.α. Στον κινηματογράφο έπαιξε στην ταινία του Δημήτρη Αθανίτη «Τρεις μέρες ευτυχίας» και στην τηλεόραση στη σειρά «Μίλα μου βρώμικα» της Μυρτώς Κοντοβά. Διδάσκει υποκριτική και φωνητική- αναπνευστική αγωγή. Συμμετείχε στο videoart του John Akomfrah «The Airport» που παρουσιάστηκε στη Lisson gallery του Λονδίνου. Για την παράσταση “Αλεξάνδρεια” ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Δραματουργίας στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Χορού Κάρολος Κουν 2016.


Δέσποινα Αναστάσογλου

Είναι φιλόλογος και σκηνοθέτης θεάτρου. Έχει σπουδάσει ​Ε​λληνική ​Φ​ιλολογία​ -​ κατεύθυνση Γλωσσολογία​ς​ στο ​Εθνικό ​Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας.
Σκηνοθέτησε τις παραστάσεις “Περσινή αρραβωνιαστικια” της Ζυράννας Ζατέλη, “Λούλα” του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, “Persona” του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, “Η βοσκοπούλα” Ανώνυμου, “Η κυρά της θάλασσας” του Χένρικ Ίψεν στο Θεατρο του Νέου Κόσμου, “Αλεξάνδρεια”, βασισμένη στο “Αλεξανδρινό κουαρτέτο” του Λόρενς Ντάρελ στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και “Οδυσσέας στο Φεστιβάλ Αθηνών 2018.
Ιδρυτικό μέλος της ομάδας θεάτρου Elephas tiliensis.
Έχει εκπαιδευτεί στο εργαστήρι του ​Θ​εάτρου Πόρτα πάνω στο Δράμα στην ​Εκπαίδευση -​ ​drama in education. Εργάζεται με ομάδες ενηλίκων στο πλαίσιο εργαστηρίων υποκριτικής και με ομάδες παιδιών και εφήβων. Κέντρο της εργασίας είναι το κείμενο και η γλώσσα. Ως σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει συνεργαστεί με το ​Εθνικό θέατρο, το ​Θ​έατρο ​Τ​έχνης, ​το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, ​το ​Θ​έατρο του ​Νέου ​Κ​όσμου​ και​ το ​Θ​έατρο ​Π​ορεία. Συμμετείχε στο videoart του John Akomfrah «The Airport» που παρουσιάστηκε στη Lisson gallery του Λονδίνου.
Για την παράσταση “Αλεξάνδρεια” ήταν υποψήφια για το Βραβείο Δραματουργίας στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Χορού Κάρολος Κουν 2016.
Σχεδιάζει παραστάσεις και εργαστήρια για εφήβους που εντάσσονται και λειτουργούν συμπληρωματικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της ​Β​’ βάθμιας εκπαίδευσης.
Είναι καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας.


Μαγδαληνή Αυγερινού

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα όπου εργάζεται ως Σκηνογράφος – Ενδυματολόγος. Σπούδασε αρχικετκονική εσωτερικού χώρου στην Αθήνα και σκηνογραφία – ενδυματολογία στο University of Manchester. Έχει εργαστεί στο  Θέατρο του Νέου Κόσμου, Εθνικό Θέατρο, Φεστιβάλ Αθηνών κ’ Επιδαύρου, Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Στέγη Γραμμάτων κ’ Τεχνών κ.α. καθώς και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.  Έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Θεοδορώπουλο, την ομάδα Elephas Tiliensis, την Ιώ Βουλγαράκη, την Λένα Κιτσοπούλου, τον Θωμά Μοσχόπουλο κ.α.


Κωστής Ζουλιάτης

Ο Κωστής Ζουλιάτης γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μέχρι τώρα έχει καταπιαστεί μόνο με ήχους και εικόνες. Σπούδασε μουσική στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Κέρκυρα) και είναι ιδρυτικό μέλος διαφόρων μουσικών σχημάτων (Night On Earth, Paracroussis, Fidel Son, Jukejoint Alligators, Ρεμπετέητορς), για τα οποία συνθέτει μουσική και συμμετέχει ως μουσικός και αυτοσχεδιαστής-με δισκογραφική παρουσία σε Ελλάδα και Αμερική- ενώ παράλληλα πραγματοποιεί και σόλο πιανιστικές εμφανίσεις και συμμετέχει σε αυτοσχεδιαστικές συνευρέσεις. Έχει συμπράξει επί σκηνής και στο στούντιο, με μουσικούς όπως οι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Τουλιάτος, Νίκος Βελιώτης, Θοδωρής Ζιούτος, Φώτης Σιώτας, Johniethin, Dayna Kurtz, Mathieu Jeannot κ.α. Ως μέλος του Συνόλου Ελεύθερου Αυτοσχεδιασμού του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, έχει συμπράξει με μουσικούς όπως οι: Σαβίνα Γιαννάτου, Joe Tornabene, Ανδρέας Μνιέστρης, Δήμος Δημητριάδης κ.α., ενώ έχει εμφανιστεί ως χορωδός σε εκτελέσεις έργων Γιάννη Χρήστου, Κουρτ Βάιλ, Μπέρτολτ Μπρεχτ κ.α. Συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις είτε ως μουσικός επιμελητής (2001-‘Closer’, ‘Η παράσταση συνεχίζεται’, Κέρκυρα) είτε ως πιανίστας (2005-Ένα μεγάλο νοσταλγικό τραγούδι’, 2008-‘Από’δω και πέρα μόνο χάπι εντ’, ‘Ανώνυμοι Νυχτόβιοι’, 2012-‘Παρθενώνας’, Αθήνα) και έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και παιδικό παραμύθι. Μαζί με άλλους μουσικούς και performers, έχουν συνυπογράψει την performance στη μνήμη του ποιητή Μίλτου Σαχτούρη (2006-Αθήνα, 2010-Κέρκυρα). Έχει σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ ‘Anaparastasis: Η ζωή και το έργο του Γιάννη Χρήστου (1926-1970)’ (2013), καθώς έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως ερευνητής γύρω από το βίο του συνθέτη, για τον οποίο εκπονεί και διδακτορική διατριβή και κάνει σχετικές δημοσιεύσεις.


Βίκυ Κατσίκα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 .Αποφοίτησε από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δούλεψε στο Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου στις παραστάσεις «Berlin Alexanderplatz » σκην. Θ. Βελισσάρη , «Αυγή και Ανθός» σκην. Θ.Βελισσάρη, « Ότι πιο πολύ ποθείς» σκην. Ν. Σακαλίδη. Ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Άπολις όπου και έπαιξε στο «Γαϊτανάκι του έρωτα» σκην. Θ. Αμοιρίδου.  Συνεργάζεται με την ομάδα Μαρμελάδα. Με την ομάδα Elephas Tiliensis  συμμετείχε ως ηθοποιός στην παράσταση «Αλεξάνδρεια» στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, στη “Λούλα” του Β. Ραπτόπουλου στο θέατρο του Νεου Κόσμου και στη “Persona” του Bergman στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.


Σύρμω Κεκέ

Απόφοιτος Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΒΕΑΚΗ. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί:με τον Β. Θεοδωρόπουλο στην παράσταση “Η Ρομαντική μου Ιστορία ” του D.C Jackson, με τον Π. Δεντάκη στον “Βυσσινόκηπο” του Τσέχωφ, με την ομάδα Δρόμος με Δέντρα στην παράσταση “Τρεις Αδελφές a Moscou στη Μόσχα to Moscow nach Moscau!”, με τον θίασο Κανιγκούντα στις παράστασεις “Αλεξάντερπλατς” και “Μεσοπόλεμος” (σε σκην. Μαρίας Μαγκανάρη), “Ο Άμλετ του Χειμωνά” και “Η Βεγγέρα” του Ηλ. Καπετανάκη (σε σκην. Γιάννη Λεοντάρη), με τον Dimiter Gotscheff στους “Πέρσες” του Αισχύλου, με τον Ανέστη Αζά στις παράστασεις “Επτά επί Θήβας” του Αισχύλου και “Η Αποστολή” του Χ.Μίλλερ, με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στη παράσταση “2004 – An Invitation to Dance” και “2004 – An Invitation to Dance 1 Χρόνο Μετά”, με την ομάδα ΧΩΡΟΣ στο “Goλfω!” και “Gολfω Summermix” του Σπυρίδωνος Περεσιάδη (σε σκην. Σίμου Κακάλα). Επίσης έχει δουλέψει με τους : Βασ. Νούλα και Σοφία Σιμάκη, (ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ-3η Μπιενάλε της Αθήνας), Αντ.Αντύπα, Θοδωρή Γκόνη, Μαρία Λουίζα Παπαδοπούλου, Βίκτωρα Αρδίττη κ.α. Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις μικρού μήκους ταινίες: “Ασανσέρ #2″ του Χάρη λαγκούση, “Παράθυρα από Ζαχαροκάλαμο” της Tamara Draculic και “Κλαίνε την ώρα που τα σκοτώνουν” της Μαρίας Μαγκανάρη.


Έντι Λάμε

Ο Edgen Lame γεννήθηκε στα Τίρανα (Αλβανία) το 1978.
Είναι απόφοιτος της Κρατικης Ακαδημίας Χορού της Αλβανίας και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ.).
Από το 2002 είναι μέλος της ομάδας σύγχρονου χορού “Sinequanon”.
Έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες χορού, όπως οι: “Rootlessroot”, “Hellenic Dance Company”, “Πέλμα”, “Ασώματες δυνάμεις”, “Ελατήριο”, “Εννίαμορφο”, “Μικρό χορευτικό θέατρο”, “Ad Lib dance company”, “Χορευτές”, ‘’A4M’’.
Με τους εξής χορογράφους:
Wim Vandekeybus, Richard Alston, Martin Lawrence, Αθηνά Βάχλα, Κωνσταντίνο Ρήγο, Μιχάλη Ναλμπάντη, Αλίκη Καζούρη
και με τους εξής σκηνοθετες:
Cezaris Grauzinis, Μηχάλη Σιωνα, Γιάννη Κακλέα, Ευριπίδη Λασκαρίδη, Δημήτρη Δεσύλλα, Ζαφείρη Χαϊτίδη, Θανάση Σαράντο, Σωτήρη Χατζάκη, Bernd Kammermeier, Σοφίας Σπυράτου, Βασίλη Νικολαΐδη, Νίκο Κούνδουρο
Έχει χορέψει σε φεστιβάλ στην Ελλάδα:
Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδάυρου, Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα, Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων Τεχνόπολη-Γκάζι, Φεστιβαλ «Αισχύλεια» Ελευσίνας, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Θεατρική Άνοιξη, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, κα


Μικαέλα Λιακατά

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Δουλεύει ως σκηνογράφος, εδυματολόγος και video designer, σε παραστάσεις θεάτρου, χορού και ταινίες μικρού μήκους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποφοίτησε με άριστα απο τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ, το Μεταπτυχιακό τμήμα της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ Χώρος-Σχεδιασμός-Πολιτισμός και απο το τριετές πρόγραμμα Master of Fine Arts, Design for Stage and Film, Tisch School of the Arts, NYU, της Νέας Υόρκης.
Είναι υπότροφος των Ιδρυμάτων: Ωνάση, Fulbright και Αττική Παράδοση. Έχει δουλέψει ως βοηθός video designer δίπλα στον video artist, Tal Yarden σε παραστάσεις όπερας, σε σκηνοθεσία Ivo Van Hove: στο Άμστερνταμ (Der Schatzgräber), στην όπερα της Λυόν (Macbeth), στη La Monnaie στις Βρυξέλλες (La Clemenza di Tito) και στο Theatro Real της Μαδρίτης (Brokeback Mountain) (2012-2014). Στη Νέα Υόρκη, έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Shana Cooper (Camino Real, 2012) Janet Zarish (Major Barbara, 2011), Jimmy Maize (Hypochondria, 2011), Νelson Eusebio (Yield 2012) και Daniel Sullivan (King Lear, 2014, δίπλα στον Tal Yarden) Συνεργάζεται με τον Lou Jacob ως guest lecturer στην Parsons, New School (2013-2015).
Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας art performance ΝΙΚΕΝΙΤΕΤ (Cheap Art 2014)
Έχει κερδίσει πρώτο βραβείο σε έναν πανελλήνιο επαγγελματικό και έναν πανελλήνιο φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό.
Ιστοσελίδα: www.mikaelaliakata.com


Tατιάνα Άννα Πίττα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστ/λείου Παν/μίου Θες/νίκης και απόφοιτος της Ανώτ. Σχ. Δραμ. Τέχνης του Νέου Ελληνικού Θεάτρου – Γ. Αρμένη (2003). Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με το Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου, το Εθνικό Θέατρο, το Theâtre du Soleil, το Theâtre Liberté, το Θέατρο Θησείο, Το Θέατρο Πόρτα, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το Θέατρο Πορεία, το Νέο Ελληνικό Θέατρο, το Θέατρο Σημείο, το Θέατρο Χοροροές, το Θέατρο Χώρα, το Θέατρο Altera Pars, το Θέατρο Βασιλάκου, το Baumstrasse, το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, το αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός κ.α., καθώς και με τους:
 Μ. Μαρμαρινό, Θ. Μοσχόπουλο, H. Cinque, Γ. Κακλέα, Α. Καραζήση, Γ. Αρμένη, Κ. Μπάρα, Γ. Χατζάκη, Ν. Τουλιάτο, A. Frieling, Φ. Νικολάου, Β. Παπαχρήστου, Γ. Καλατζόπουλο, Τ. Τζαμαργιά κ.α. Συμμετέχει συστηματικά στις θεατρικές παραγωγές της Ορχήστρας των Μικρών Πραγμάτων (Χρ. Θεοδωρίδης, Ξ. Θεμελή) και της μουσικοθεατρικής ομάδας Αδέσποτες Σκύλες. Συνεργάζεται με την ομάδα Motus Terrae σε παραστάσεις στο δημόσιο χώρο και site-specific και με την ομάδα αγγλόφωνου παιδικού θεάτρου English Theatre Club της T. Clark. Συμμετείχε στο 2ο Eυρωπα’ι’κό Στούντιο Θεατρικής Γραφής με τον E. Cormann στη Chartreuse/Centre National des Écritures du Spectacle στην Avignon. Παρακολούθησε το εργαστήριο δραματουργίας στις Ικέτιδες του Ευριπίδη με τους H. Altena και P. Koek της ομάδας Hollandia και τον Μ. Μαρμαρινό, καθώς επίσης εργαστήριο δραματουργίας και θεατρικής γραφής με τον S. Blanco. Το 2010 το θεατρικό έργο της Ξέξασπρο βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Το λέω σε σένα: Πες το όπως εγώ (διαγωνισμός συγγραφής θεατρικού έργου) του Θεάτρου Χώρα και παρουσιάστηκε στο αντίστοιχο θεατρικό αναλόγιο. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μικρού μήκους ταινίες καθώς και με τις Αδέσποτες Σκύλες στο ντοκιμαντέρ This is a coup των T. Skarlatos και P. Mason και στην εκπομπή του CNN Parts Unknown με τον Τ. Bourdain. Με τους Δ. Αναστάσογλου και Δ. Αγαρτζίδη έχουν συνεργαστεί στην παράσταση Τρεις Αδερφές à Moscou, στη Μόσχα, to Moscow, nach Moscau και στην παράσταση Περσινή Αρραβωνιαστικιά της Ζ. Ζατέλη σε σκην. Elephas Tiliensis στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.


Ιωάννα Πλέσσα

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14/05/1991.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών. Από το 2008 έχει πάρει μέρος σε εκθέσεις εικαστικού περιεχομένου και φεστιβάλ σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό έχοντας διακριθεί με βραβεία πολλές φορές για το έργο της.
Το 2014 ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο ως βοηθός γλύπτη -κατασκευή σκηνικών ειδικών αντικειμένων, για τη παράσταση ‘’Still Life’’ του Δημήτρη Παπαϊωάννου και έχοντας επιπλέον μια μικρή συμμετοχή ως βοηθός γλύπτη στην Τελετή Έναρξης των πρώτων Ευρωπαϊκών αγώνων για το Μπακού.
Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη του Ευριπίδη Λασκαρίδη για τη παράσταση “Relic” για την οποία έχει φτιάξει και τις ειδικές κατασκευές καθώς και ως βοηθός σκηνοθέτη του Μιχάλη Αγγελίδη για τη παράσταση “Δαίμονας”.
Επιπλέον έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνογράφου στις παραστάσεις ‘’ Α Quiet Voice ‘’ (χργφ: Ερμίρα Γκόρο) “Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα” (σκθ. Α. Καλλίνογλου), ”Mind Game” (σκθ. Β. Λιάκος).
Έχει επιμεληθεί τα γλυπτικά- σκηνικά αντικείμενα για τις παραστάσεις “Τα κτίσματα” (σκθ. Μ. Αγγελίδης), “Αnvisible” (σκθ. Μ. Παπαδοπούλου) και “Λούλα” (σκ. Δημήτρη Αγαρτζίδη-Δέσποινας Αναστάσογλου) καθώς επίσης και τα κοστούμια για τη παραστάση “Ποιος θα ναι ο λυτρωτής μου”( σκ. Δημήτρη Αγαρτζίδη-Δέσποινας Αναστάσογλου )
Από το 2015 είναι ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής πλατφόρμας ΜΕΤΑ ως Εικαστικός Επιμελητής –Υπεύθυνη Σκηνής